Hva skal til for å begynne å bruke grønn energi i livet ditt? Alt du trenger å ha er litt besluttsomhet og kunnskap, og denne artikkelen har mange ideer for deg å bruke, så lenge du er klar til å implementere dem. Fortsett å lese for å finne alt du trenger å vite for å komme i gang på veien for å rense energi.

Hvis du har et svømmebasseng, kan du spare mye penger ved å bruke solenergi til å varme opp vannet. Solvarmesystemer er ikke dyrere enn andre løsninger og er lettere å vedlikeholde. Disse systemene fungerer også for utendørs badestamp. Dette er trolig den beste bruken av solenergi.

Spar energi, og dine hardt opptjente dollar, ved bare å bruke vaskemaskin og oppvaskmaskin når du har en full Last. En liten belastning bruker like mye energi som full Last og oppnår mye mindre for energiforbruket. La tøyet stable opp en annen dag eller to for å maksimere besparelser og effektivitet. Også vurdere tørking klær utendørs på en klessnor hvis tillatt i ditt område. Den friske utandørs duft kan ikke slå, og du vil vise en betydelig besparelse i din nytte regning hvis du kutter tilbake på tørketrommelen bruk.

Den gjennomsnittlige vaskemaskinen bruker mye varmt vann. Den kan bruke over 30 liter hver last. Kutt ned på varmtvannsforbruket ved å vaske i kaldt vann. Mange sliter med dette fordi de insisterer på å ha vannet varmt. Hvis du er en av dem, kan du prøve å erstatte maskinen med en Energy Star-enhet. Mange moderne vaskemidler rene klær veldig bra ved lave temperaturer.

For å praktisere gode grønne energivaner bør du gjøre det til en prioritet å resirkulere hjemme. Alt som er resirkulerbart, bør sorteres ut og lagres i en papirkurv. Ved å gjøre dette, du tar en aktiv rolle i å sørge for at miljøet er trygt for alle samtidig kutte ned på energikostnader.

Før du begynner å handle for en vindkraft system, vet hvor mye strøm ditt hjem forbruker. For å få mest mulig ut av en bolig vindkraft system, må det være riktig størrelse. Hvis eiendommen er hekta på et verktøyrute nett, bør vind systemet være dimensjonert for å gi ca 50-80% av dine strømbehov.

Hvis du ønsker å «gå grønne» og gjøre din del for å bidra til å redde miljøet, har du mange alternativer. For eksempel, rengjøring din ovn filtre hver måned og skru ned varmen når du ikke er hjemme vil øke effektiviteten av ovnen din. En annen måte å spare energi, og penger, er å sette varmtvannsberederen er temperaturen på 120 grader. Uansett hvor liten, hjelper alt!

Jorden er ikke en fornybar ressurs. Det gir oss det vi trenger for å overleve, men vi må ta vare på det, for å sikre at det fortsetter å være der for oss når vi trenger det mest. Bruk informasjonen vi har gitt deg her, for å bruke mer grønn energi og hjelpe miljøet i prosessen.